明けましておめでとうございます[12/31] /  年末つれづれ( ^)o(^ )[12/30] / 今年の一文字は【金】でした[12/30] / 干し柿に挑戦[11/29] / 晩秋( ^)o(^ )  仙人の棚田周辺の風景[11/29] /

干し柿に挑戦

今年も柿が・・・  見知らずの柿がべったりとなっているのを見れば放っておけないのが山仙人の性格で( ^ω^)・・・

今年も200個ほどつるしておきました

またカビにやられるのでは・・・と

フェイスブックページに載せたら・・・あれこれとアドバイスをいただきました

お湯につける・・・ 焼酎を吹きかける・・・などなど

試行錯誤してつるしておきました

これから朝晩の観察の楽しみが増えました

そんなこんなで晩秋の日々を過ごしています!(^^)!

先日 「山仙人のブログをのぞいて椎葉の様子を懐かしく思い出しています」

と お電話をいただきました

若い時代に 起伏の多い 苦難の半生を体験されて 2人の幼い姉妹を抱えたシングルマザーで椎葉を出て行ったので・・・  「その後どうしているんだろう」と気にかけていたのが「清武に住んでいて物書きなどしている」と明るい電話にホッとしました

早速椎葉村の図書館「ぶんぶく」に行って「みやざきの文学」を借りて読んでみました

なんと(^^♪  第20回みやざき文学賞・小説の部で2席に入賞していました

「キャンディーポットの疑惑」おめでとうございます!!

娘さん2人が小学生低学年の頃にお会いして以来ですが

あの母親のdNAを受け継いでいるなら・・・

もう成人しているころ・・・素敵に花開いているだろうなーー

と想像をたくましくしています( ^)o(^ )

「あんたはだれじゃったかねーーー」と
ボケないうちに再会してみたいですね    黒木日暮らしさん(^_-)-☆

21/11/29

I am so happy to come across this piece of write up, very much advanced my understanding to the next top level. Great job and continue to do same.

21/12/08 Western Jacket John Dutton

Boxing is a combat sport in which two people, usually wearing protective gloves and other protective equipment such as hand wraps and mouthguards, throw punches at each other for a predetermined amount of time in a boxing ring. Amateur boxing is both an Olympic and Commonwealth Games sport and is a standard fixture in most international games it also has its own World Championships.

21/12/11 Parker Chisora fight time

Ice hockey is a contact winter team sport played on ice skates, usually on an ice skating rink with lines and markings specific to the sport. It is one of the fastest team sports on ice belonging to a small group of four ice skating team sports, irrespective of their associated variants, which now includes bandy, ringette, and rinkball.

21/12/11 2022 IIHF WJC Broadcast

21/12/18 Cytotec obat aborsi

Pretty cool post. It’s really very nice and useful post. Keep it up!!

21/12/21 Top Gun Bomber Jacket

21/12/28 John Dutton Kevin Costner Blazer

22/01/06 Yellowstone S04 Mo Brings Plenty Leat