扇山開き[05/13] / 囲みの剪定[05/11] / 令和元年[05/03] / 令和元年始動[05/02] / こうゆーとが あったっちゃが[04/28] /

フロリッシュ!

上椎葉釣り大会ただいま準備中です

こんにちは、青年団です!
青年団は村全体だけでなく、地区ごとでも活動しています。
今日は上椎葉青年団で集まって、釣り大会準備のお手伝いをしています♪

まず。上椎葉釣り大会とは・・・?
※観光協会のページにうつります

看板立てや駐車場整備、テント設営、その他もろもろ準備はありますが
一番盛り上がるのは魚の放流です!

今回も、エノハ(ヤマメ)とマスを放流しました。
まずは魚をアミですくってバケツにうつし、運んで川へ。
最後はホースで放流します。
ホースから大量に出てくる魚には圧倒されます。

群れているマスが見えますでしょうか…?

鯉のぼりも元気に泳いでます

明日は
6時から開場
7時から釣り開始です。

夜間は施錠をし、警備も行います。
魚の様子が気になるとは思いますが、明日の6時までは
河川敷に入ることは出来ませんのでご注意ください。

抽選会や計量会もあります!
皆さんの参加をお待ちしております♪

追記
去年に引き続き。時間があればやっぱり水切りしちゃってます。
フォームがすばらしいですね…!!

19/04/27

gygy

19/05/01 sbobet alternatif

Amazing information about fishing tournament.Article isn't difficult task for academic. We do hard-working work and get better our writing skill. Best essay written work paper for custom essay writing service from internet this is anything but hard to get great point of writing task of academic year. Examine, study, examinations, tell apart, review, study these are only few of the making a decent essay. In reality, it is most likely reliable with say that these zones of writing will almost indeed include you during the time spent developing, since they are, it could be said, more creative. Try to create a in bad repair of your thoughts about the subject in light of the fact that these might create a title for you.

19/05/02 custom essay writing service

This online forum has earned a reputation for competence and authenticity. Their writers are highly experienced and ensure the production of top quality and legitimate content on time. Moreover, their delivery service is extremely systematic and punctual. So, make sure you avail the helpful services of this organisation.

19/05/03 Dissertation writing services

gyfgtr

19/05/05 Joker123 Online

grftdger

19/05/11 fish hunting games

• 椎葉村青年団のブログです!
    ■創設:うんと昔!自分たちの親も青年でした。
    ■活動人員:会長以下46めぇ〜い!
    ■活動範囲:椎葉村一円(宮崎県内)
    ■活動内容:地域の活性化(活動)を大きな柱とし、青年主催の事業にも力をいれています
    ■椎葉の状況を青年ならではの目線でとらえ皆様にキラリ☆と光る情報を発信していきます。